Leo Grozavu, înaintea ultimei etape a acestui an: Campionatul nu s-a decis numai pe terenul de joc

leo-grozavu-fc-botosaniLeo Grozavu a făcut bilanţul primei părţi a campionatului spunând că echipa se află într-o postură la care se aştepta. Tehnicianul a spus că după un început foarte bun a urmat o perioadă foarte proastă, însă lumea ar trebui să analizeze echipa din toate punctele de vedere. Antrenorul a atras atenţia că acest campionat nu s-a jucat doar pe teren şi au fost unele decizii de arbitraj ce au influenţat unele rezultate.

„A fost un sezon, din punctul meu de vedere, normal. Am avut o perioadă foarte bună în care ne-am depăşit condiţia, după care, sigur, am avut un moment de recul, chiar dacă nu ne-a mulţumit pe niciunul. Din această cauză oamenii sunt dezamăgiţi. Aş vrea ca toată lumea să realizeze ce putem noi cu adevărat din toate punctele de vedere. Eu sunt bucuros şi vreau să îmi felicit jucătorii pentru efortul pe care l-au depus. Ca să poţi să realizez mai mult trebuie de la început să îţi propui foarte multe şi în acelaşi timp trebuie să vii şi cu mijloacele necesare. Ţinând cont de ceea ce s-a întâmplat în vară, suntem undeva la ceea ce ne-am aşteptat. Lumea nu ştie cu adevărat ce se întâmplă în mijlocul nostru(n.r la club) şi bineînţeles ne judecă doar după ce îşi doreşte. Suntem un club care în anumite momente nu poate să îşi depăşească condiţia. Dacă ne uităm la echipe mult mai titrate decât noi, cu investiţii mult mai mari, nu reuşesc mai mult în momentul de faţă. A fost un campionat care nu s-a decis numai pe terenul de joc, dar nu vreau să spun mai multe. Au fost anumite decizii de arbitraj, atunci când ai forţă poţi să şi influenţezi”, a declarat Leo Grozavu.

like facebookFC Botoşani va întâlni, luni de la 20.30, în deplasare formaţia Viitorul. Meciul va fi transmis de Digi Sport, Dolce Sport şi Look Tv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *