Contre de la bugetul ATOP: Mi se pare absurd să venim cu etiloteste la polițiști

atop-marian-sergiuContre în ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică de la distribuirea bugetului. Unul din membri s-a opus alocării de fonduri pentru dotarea Poliției Botoșani și a cerut ca fondurile să fie direcționate către prevenție, informare, sprijin și educare.

like facebookBugetul alocat pentru ATOP din partea Consiliului Județean este un sprijin, nu este un finanțator al MAI. Am venit cu calculatoare, etiloteste, poligraf. Ce ar fi ca unui medic  să i se aducă un aparat de radiografie, când acesta trebuie luat de Ministerul Sănătății. Mi se pare absurd să venim cu etiloteste la polițiști. Bugetul Ministerului de Interne este mare. Ar mai trebui să venim și cu armament pentru poliție…”, a declarat Sergiu Marian, care a declarat că banii sunt puțini în județ și că mai eficient ar fi ca aceste fonduri să fie folosite pentru drumuri .

Un alt membru l-a contrazis și a spus că pentru buna funcționare a unei instituții publice este nevoie de finanțare, pe când diplomele și concursurile nu ajută la nimic.

Dumitru Zmău a spus că ar trebui să se ceară mai multe fonduri de la CJ pentru activitatea de intervenție.

 

One thought on “Contre de la bugetul ATOP: Mi se pare absurd să venim cu etiloteste la polițiști

  1. Lasat prostovanul asta de la Rachiti in pace ,el vorbeste sa se afle in vorba,in rest e un scandalagiu,la scoala face la fel si este pus pe scandal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *