FOTO Un tânăr din Botoșani face parte din echipa Europei de baseball. A fost declarat cel mai bun jucător la ultimul meci

eduard-pirvu-baseball-botosaniUn tânăr din Botoșani este singurul român inclus în selecționata Europei, care participă la un turneu inter-continental de baseball. Este vorba despre de Eduard Pîrvu, care a fost inclus în echipa Europei alături de care este plecat, de pe 21 noiembrie, timp de o lună, la turneul Asian Winter Baseball League care se desfășoară în Taiwan.

like facebookLa competiție iau parte șase selectionate, pe lânga Europa, participând și Korea, Japonia și Taiwan.
Din lotul Europei fac parte jucători profesioniști, mare parte din ei jucând în S.U.A.

eduard-pirvu-baseball-botosaniEdi Pîrvu joacă la acest turneu pe poziția de pitcher (aruncător). În meciul de pe 12 decembrie, acesta a aruncat șapte inninguri (reprize) împotriva celor din Korea (KBO), echipa Europei câștigând meciul cu 13-3. Botoşăneanul dde 22 de ani a avut o prestație foarte bună, primind la finalul meciului titlul de cel mai bun jucător al partidei.

Până la momentul actual, Pîrvu a aruncat în acest turneu 12 inninguri (reprize) și are cea mai bună statistică din tot turneul.

De mentionat este faptul ca desi nu se finanteaza deloc acest sport, Edi este singurul roman ajuns prin cei mai buni din Europa.

eduard-pirvu-baseball-botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *