Un membru ATOP atrage atenția: Elevii consumă băuturi alcoolice la balurile bobocilor

atop-marian-sergiuUn membru al Autorității Teritoriale de Ordine Publică Botoșani a atras atenția joi, într-o ședință la care au participat și reprezentanții Poliției și Jandarmeriei, că elevii care participă la balurile bobocilor consumă alcool.

like facebookSergiu Marian a declarat că la un bal care a avut loc anul acesta, un părinte, care este și consilier județean, i s-a plâns de faptul că elevii consumau băuturi alcoolice cumpărate de la barurile din zonă, fără ca vreo autoritate să ia măsuri.

Vă aduc în atenție doleanța unei mame, care s-a dus în preajma acelor activități desfășurate în licee și unde s-au servit băuturi alcoolice. Acei barmani au servit băuturi alcoolice minorilor. M-a sunat şi mi-a spus că ce facem noi în ATOP. Au fost măsuri coercitive în acest sens?”, a spus Sergiu Marian.

El a cerut ca banii alocați pentru ATOP să fie folosiți pentru prevenție, informare, sprijin și educare și spune că ar trebui organizate acțiuni interactive pentru elevi.

 

 

 

One thought on “Un membru ATOP atrage atenția: Elevii consumă băuturi alcoolice la balurile bobocilor

  1. Da are dreptate se consumă alcool se consuma, si țigări iar din când in când mai trag elevii respectivi câte o etnobotanică. Si asta nu se întâmpla decât la balurile bobocilor in restul timpului toți elevii noștri studiază cu picioarele in ligheanul cu apă rece ascultând trinitas și câțiva mai obraznici magicfm. Trebuie cate unul-doi polițiști sau jandarmi lângă fiecare elev si când constată ca tânărul nu are un comportament adecvat pac il miruie cu un pliant in moalele capului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *