Reprezentantul Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor i-a cerut prefectului controale pe autobuzele care merg spre București. Vezi motivul!

autocarVicepreședintele Asociației pentru Protecția Consumatorilor, Radu Căjvăneanu, i-a cerut prefectului Dan Nechifor să dispună controale pe autocarele care duc spre București. Acesta a declarat, joi, în Consiliul Consultativ pentru Protecția Consumatorului că a primit mai multe reclamații din partea unor pensionari care au călătorit pe distanţe lungi și care s-au plâns de faptul că şoferii nu respectă programul de odihnă şi nu efectuează opriri suficiente.

like facebookVorbim despre autocarele Botoșani-București. Pensionarii au nevoile lor, iar șoferii mai trebuie să facă și pauze. Ar trebui ca din două în două ore să facă opriri. Vă rog să dispuneți un control”, a spus Căjvăneanu.

 

 

 

3 thoughts on “Reprezentantul Asociaţiei pentru Protecţia Consumatorilor i-a cerut prefectului controale pe autobuzele care merg spre București. Vezi motivul!

  1. Dl de la Protectia Consumatorilor sa treaca pe la ARR sau ISCTR si sa se documenteze putin referitor la programul de odichna si de conducere alasi soferilor si pensionari sa circule cu trenu ca au wc la capatul vagonului sau sa stea acasa nu sa faca pretenti de parca cineva e in slujba lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *