Separatoare de sens din beton, pe Șoseaua Iașului, cerute de Poliția municipiului Botoșani

accident lebada vw1Poliția municipiului Botoșani a solicitat Primăriei Botoșani să delimiteze sensurile de mers pe Șoseaua Iașului. Solicitarea a fost făcută pentru a preveni accidentele rutiere în zonă și urmează să fie supusă spre aprobare în Comisia de sistematizare rutieră a municipiului Botoșani. Astfel, se dorește montarea unor separatoare de sens, realizate din prefabricate, de la intersecția Lukoil, până jos la Lebăda.

like facebookAm primit o solicitare pentru delimitarea sensurilor de mers pentru tronsonul Șoseaua Iașului prin parapeți din prefabricate de beton sau alt mijloc, din cauza accidentelor care s-au produs acolo. Cu siguranță vor fi reduse accidentele, însă problema este că se creează un disconfort cetățenilor riverani, care au solicitat ca acolo să fie o linie discontinuă, astfel încât să le permită să vireze către proprietăți când vin dinspre Botoșani”, a declarat viceprimarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

În aceste condiții, riveranii ar trebui să întoarcă în sensurile giratorii de la Lebăda, respectiv Alfa Land. Reprezentanții Poliției municipiului Botoșani motivează că prin montarea separatoarelor de sens ar fi evitate manevrele ilegale de schimbare a direcţiei de mers spre stânga, efectuarea depăşirii și circulaţia pe sens opus.

Anul acesta, în zona respectivă și-au pierdut viața două persoane, iar alte șase au fost rănite.

 

 

 

3 thoughts on “Separatoare de sens din beton, pe Șoseaua Iașului, cerute de Poliția municipiului Botoșani

  1. Lasă i să meargă până în giratoriul din vale,iar când vin din Iași și vor să intre în stânga,sa vina până în cel de la Alfa land, ca ăștia oricum sunt chiaburi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *