Ce spune un fost deputat liberal despre pierderea alegerilor parlamentare și asupra cui aruncă vina

PNL BotosaniUn fost deputat PNL se declară dezamăgit de rezultatul obținut la alegerile parlamentare și spune că toată vina aparține conducerii centrale a partidului. Verginel Gireadă susține că a muncit ca PNL să obțină un scor bun la Botoșani, însă rezultatul a fost cu totul altul.

like facebookToată vina este de sus în jos. Dintotdeauna la votul politic ora exactă o dă Bucureștiul. În condițiile în care un management nu e sănătos la București, s-a dus la pierderea tuturor județelor. Este o chestiune națională”, a menționat Gireadă.

Întrebat dacă Cătălin Flutur ar trebui să-și dea demisia din funcția de președinte al PNL Botoșani și dacă îl mai susține pe Flutur, Gireadă a spus: ”Nu spun nici da, nici nu. Rămâne de văzut. Vom decide împreună dacă trebuie să-și dea sau nu demisia președintele PNL. Ne vom întâlni zilele următoare și vom lua o decizie împreună”, a precizat Gireadă.

 

 

4 thoughts on “Ce spune un fost deputat liberal despre pierderea alegerilor parlamentare și asupra cui aruncă vina

  1. Gireada sa plece nu Flutur,cautati pe tribunal botosani la doasare sa vedeti cate dosare penale ale,el trage partidul in jos si soptica

  2. You made my day… dispari din politica, analfabetule! Daca PNL Botosani a ramas la mana lui Verginel si a lui Soptica &Co, treaba este extrem de grava… Vizibil, partidul este prizonierul unei clici de sub-mediocri…si se mai mira ca au pierdut… Domnule Primar, daca vreti sa salvati partidul, faceti curatenie si aduceti oameni curati! Altfel, God help us all…!

  3. Vinovati sunt si roscatul roman ce umple orasul de panselute portocalii de la floroaria lui,dar mai bine stie nea Conțac , gheorghită cel care fură apă ce sa dat la funsd fluture cu HSR lui….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *