Liderul PSD Botoșani, despre funcția de prefect: Avem suficiente variante pentru această nominalizare

doina federoviciLiderul PSD Botoșani, Doina Federovici, susține că există mai multe variante pentru funcția de prefect al județului Botoșani. Ea a declarat că în această perioadă se așteaptă formarea Guvernului, după care se va formula și propunerea de la Botoșani vizavi de această funcție. Federovici a refuzat să spună care sunt variantele, menționând că decizia va fi luată de echipa PSD.

like facebookAvem suficiente variante pentru această nominalizare. Oameni profesioniști și cu experiență. Pot fi și oameni din alte domenii de activitate decât administrație. Avem un principiu: am făcut o campanie în echipă, am făcut o campanie frumoasă și toate deciziile le lună în această echipă. Așteptăm nominalizarea premierului, apoi formarea Guvernului și în această logică vom vedea ce propunere vom face”, a menționat Federovici.

 

2 thoughts on “Liderul PSD Botoșani, despre funcția de prefect: Avem suficiente variante pentru această nominalizare

  1. Recomand pe functia de prefect al judetului Botosani pe juristul Tanasa Petru-Albert sau pe economistul Portariuc Iulian Ovidiu. Ambii sunt bine pregatiti si fara pata in activitatea lor. Totul depinde de doamna senator Doina Federovici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *