FOTO Verginel Gireadă, vizită la șefa PSD Botoșani. Vezi motivul!

verginel-gireada-la-usa-senatorului-federoviciFostul deputat Verginel Gireadă a vizitat-o, marți, la primele ore ale dimineții, pe șefa PSD Botoșani, Doina Federovici. El a declarat, la ieșirea din cabinetul senatoarei, că a venit să o felicite pentru rezultatul obținut de PSD la alegerile parlamentare. Întrebat dacă vrea să intre în PSD, Gireadă a spus că nu își dorește acest lucru.

like facebookAu fost să fie mai buni ca noi și au câștigat. Am venit să o felicit. Nu am nicio problemă cu colegii mei de partid, atâta vreme cât locuim în județul Botoșani și ne respectăm ca oameni în primul rând. Nu există să intru în PSD. Eu sunt membru PNL și respect în continuare ceea ce am de respectat. În schimb, sunt adversarii noștri politici și poți să-i feliciți când câștigă, să le strângi mâna că au fost mai buni”, a spus Verginel Gireadă.

Doina Federovici a declarat, la rândul său, că vizita nu a fost una surpriză și că a mai primit felicitări pentru rezultatul obținut și de la alți ”domni din PNL”.

Domnia sa a ținut în mod deosebit să vină și să ne felicite pentru scorul pe care l-am obținut la alegerile care s-au încheiat duminică. Cer este că și dumnealui, dar și alți domni din PNL ne-au transmis felicitări și practic și-au recunoscut înfrângerea la nivelul județului Botoșani. În momentul în care vine cineva să te felicite, nu poți decât să îi mulțumești pentru aceste felicitări. Sper să fie și sincere”, a spus Federovici, care  a adăugat totodată că Gireadă nu va accede în PSD.

 

 

 

3 thoughts on “FOTO Verginel Gireadă, vizită la șefa PSD Botoșani. Vezi motivul!

  1. Un agramat cu bacalaureatul luat la varsta de 170 de ani, „expert in administratie”, lingau devotat (nu insa si de votat…) cadreaza perfect in peisajul PSD…:))).

    Rusine PNL!!! Cum ati putut sa puneti pe liste un semi-analfabet cu incercarea de a ni-l „vinde” drept „expert” !?? V-ati batut joc de propriul electorat si, implicit, de voi ! Mars in opozitie, amaratilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *