Portariuc, satisfăcut de victoria PSD în alegeri. Ce declară despre Federovici!

Ovidiu PortariucFostul preşedinte al PSD Botoşani, Ovidiu Portariuc, se arată extrem de satisfăcut de victoria obţinută de PSD la alegerile parlamentare de duminică. El susţine că „aceste alegeri au fost castigate de PSD in primul rand datorita unor motive economice clare”.

Masurile luate in guvernarea PSD, cresterea salariului minim de la 700 ron la 1250 ron, scaderea TVA la 20% si a TVA la alimente de la 24% la 9%, cresterea pensiilor si a salariilor etc. toate au insemnat cresterea nivelului de trai al romanilor, chiar daca cu pasi mici, dar crestere si bani mai multi in buzunare pentru romani.  PSD a repus Romania pe crestere economica incepand cu anul 2013, iar rezultatele incep sa se vada si s-ar fi simtiti si mai mult daca nu ar fi fost acest experiment nefericit al Guvernului Tehnocrat!”, a spus Portariuc.

El subliniază că „responsabilitatea PSD este enorma, asteptarile sunt pe masura si orice greseala va fi taxata de electorat”, iar n acelaşi timp felicită actuala conducere a partidului.

„Sunt convins ca PSD are oamenii cei mai potriviti, profesionisti, buni romani, care sa poate pune in practica programul de guvernare prezentat in campanie! Felicit si echipa PSD de la Botosani care a pus umarul la aceasta frumoasa victorie! La nivel local astept cu interes instalarea noii echipei de parlamentari PSD (Federovici Doina Elena, Tamara Ciofu, Mihaela Hunca, Lucian Trufin, Marius Budai, Razvan Rotaru, Costel Lupascu) pentru ca avem nevoie de sprijinul acestora pentru a continua proiectele incepute pentru municipiul Botosani: Spitalul Municipal, Cartierul ANL Sos Iasului, Modernizarea Stadionului, modernizarea salilor de sport si modernizarea transportului public local!”, a mai spus Portariuc.

One thought on “Portariuc, satisfăcut de victoria PSD în alegeri. Ce declară despre Federovici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *