Doina Federovici, președintele PSD Botoșani: Avem un scor istoric pentru județul Botoșani

parlamentari-psd-doina-federovici-2016Liderul PSD Botoșani, Doina Federovici, a declarat luni, într-o conferință de presă, că scrutinul de la parlamentare a fost unul greu, însă PSD Botoșani a reușit un scor istoric. Federovici a afirmat că în ciuda atacurilor lansate de ceilalți competitori, candidații PSD au preferat să nu răspundă. PSD Botoșani va avea cinci deputați și doi senatori.

like facebookA fost un scrutin de alegeri foarte greu. Cu sprijinul colegilor de față, a Consiliului Județean și a Guvernului României vom continua guvernarea pentru Botoșani. Vom guverna pentru botoșănenii noștri dragi, pentru a avea locuri de muncă mai bine plătite, pentru a avea salarii mai mari și pentru a avea pensii mai mari în perioada următoare. A fost o campanie electorală grea, fiecare dintre noi am fost atacați în egală măsură de ceilalți competitori electorali, însă noi am preferat să nu răspundem acestor atacuri și de fiecare dată să venim în fața botoșănenilor cu un proiect pentru domniile lor. Suntem în fața unui fapt împlinit. Avem un scor istoric pentru județul Botoșani”, a spus Doina Federovici.

Pentru Senatul României, scorul obținut de PSD în urma numărătorii paralele de 61,53% , în timp ce PNL a obținut 20, 72%. Pentru Camera Deputaților, PSD Botoșani înregistrează un scor de 61,41%, iar PNL 20,62%.

PSD Botoșani se află pe locul șase la nivel național, în ceea ce privește rezultatul obținut.

Am obținut rezultate excepționale la primării unde au fost primari PNL. Noi nu ne-am atacat adversarii, comparativ cu alte partide, noi le-am arătat botoșănenilor ceea ce a făcut și ceea ce dorim să facem pentru ei. Și am și demonstrat-o în guvernarea trecută”, a spus Costică Macaleți, președintele organizației municipale a PSD.

Deputatul Tamara Ciofu a declarat că PSD va continua proiectele începute.

Ne vom preocupa în mode deosebit de tot ceea ce înseamnă prioritate în județul Botoșani: sănătate și educație. Sperăm din suflet ca tot ceea ce am începu: școli, grădinițe, săli de sport, cămine culturale, stații de epurare, aducțiuni de apă să le putem înmulți ca număr în județ și să continuăm aceste proiecte. Ce am promis în campania electorală nu vom uita”, a spus Ciofu.

One thought on “Doina Federovici, președintele PSD Botoșani: Avem un scor istoric pentru județul Botoșani

  1. In toate comunele cu primari PNL alegatorii au votat cu raul cel mai mic, adica cu PSD.Deci, ,,votul istoric” nu reprezinta exact nivelul de incredere existent. Acest procent trebuie corectat cu aprox. 10%, care reprezinta voturi contra PNL. Sa nu va imbatati cu apa rece. In plus, daca in acest mandat situatia din judetul Botosani se va mentine la fel, atunci fiti siguri ca veti ajunge iarasi in situatia din anii 2004-2006, adica la circa 20% sau sub acest prag. Observ ca nici un sefulet de la Botosani nu a sesizat acest pericol. Se pare ca singurul realist este Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *