Florin Ghiorghiţă, mesaj dur pentru liberali: Pentru 200 voturi şi 50.000 de euro şi-au vândut principiile, onoarea şi au cules ceea ce au semănat

florin ghiorghitaFostul viceprimar din Primăria Botoşani a transmis un mesaj dur liberalilor, după rezultatul votului, de duminică. Florin Ghiorghiţă a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care îi acuză pe liberali că au renunţat la oamenii buni, dând exemplu fostei şefe a femeilor din partid, Sânziana Secrieru.

„Pentru 200 voturi si 50000 euro si-au vândut principiile, onoarea si au cules ceea ce au semănat. Era normal sa pierdeți cand renuntati la oameni buni, tineri, femei (gen Sânziana secrieru) si ne băgați pe gât tractoriști condamnați penal! Ma bucur sincer ca a dispărut din viața politica!”, se arată în postarea sa.

like facebookMesajul vine în contextul în care acesta postase în ziua votului faptul că a votat ca România să Mergă Înainte(sloganul liberalilor).

4 thoughts on “Florin Ghiorghiţă, mesaj dur pentru liberali: Pentru 200 voturi şi 50.000 de euro şi-au vândut principiile, onoarea şi au cules ceea ce au semănat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *