Comportament ciudat al unui jucător de la FC Botoşani. Numele lui apare într-un dosar cu meciuri suspecte

fc-botosaniEdiția de azi a Gazetei Sporturilor prezintă detalii despre modul în care un  jucător de la FC Botoșani, s-a comportat în meciul cu CSM Poli Iași, 1-3, partidă în care a fost eliminat în minutul 39.

Cătălin Golofca a avut un comportament ciudat încă de la primul fluier al „centralului” Ovidiu Hațegan.

Chiar și pe imaginile TV se vede un moment când fotbalistul îl apostrofează pe asistentul Adrian Ghinguleac. Imediat după această fază, Golofca îl lovește intenționat cu cotul în stomac pe Daisuke Sato, iar la semnalizarea asistentului, Hațegan îi arată acestuia cartonașul roșu.

Surse din cadrul echipei au dezvăluit pentru Gazetă: „A avut un comportament ciudat. A intrat încărcat pe teren, chiar și nouă ni s-a părut ceva suspect în ceea ce-l privește. După meci nu a băgat pe nimeni în seamă. Nu știm ce s-a întâmplat cu el”.

like facebookMai mult, informații primite pe surse din cadrul FRF au dezvăluit ieri pentru ziar că numele lui Cătălin Golofca apare și într-un dosar de meciuri suspecte pe masa Comisiei de Integritate a Federației, de pe vremea când acesta evolua la Rapid CFR Suceava.

Sursa: GSP.ro

3 thoughts on “Comportament ciudat al unui jucător de la FC Botoşani. Numele lui apare într-un dosar cu meciuri suspecte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *