Vezi ce artişti vor urca pe scenă de Revelion, la Botoșani!

revelion 2016 la BotosaniReprezentanții Primăriei au stabilit artiştii care vor urca pe scenă la spectacolul de Revelion din acest an.

like facebookPotrivit viceprimarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, artiștii naționali care vor cânta sunt: Aurel Moldoveanu, Andreea Bănică, Stela Botez, din Republica Moldova și Tyna.

În urma discuțiilor pe care le-am avut cu colegii și a ofertelor primite la Primărie, vă pot spune că suntem foarte aproape de a semna un contract pentru revelionul de anul acesta”, a declarat Andrei.

Spectacolul se va încheia cu un foc de artificii. Bugetul total este de 100.000 lei, din care 80.000 lei vor costa artiștii și scena. Manifestările vor avea loc în Piața Revoluției și vor începe la ora 21.00.


One thought on “Vezi ce artişti vor urca pe scenă de Revelion, la Botoșani!

  1. Ca,m ,u;lti bani,. Cosmine, pentru citiva cintareti fara o cota de piata mare.
    Banuiesc ca si acestia se vor roti prin mai multe orase invecinate. De aici intirzieri sau poate chiar restringerea programului in functie de prezenta lor. In aceste conditii, 14.000 de euro pentru citeva ore de stranganeala si boxe date la maximum pentru a ne lua ochii mi se pare prea mult. In plus, puteai sa gasesti o scena si pe plan local, tot atit de buna si cu bani mai putini. Exemplu, ,,Rapsozii Botosanilor” detine o scena modulara moderna pentru asemenea concerte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*