Cătălin Flutur: Sunt dezamăgit în ceea ce priveşte structura votului, în funcţie de vârstă, la Botoşani, peste 60% sunt persoane de peste 45 de ani

catalin-flutur-verginel-gireada-cristian-roman-si-costel-sopticaLiberalii s-au arătat dezamăgiţi de primele estimări referitoare la opţiunea de vot pentru parlament. Liderii organizaţiei PNL au făcut primele declaraţii după publicarea exitpol-urilor de la ora 21. Cătălin Flutur a declarat că alegerile au păstrat structura din anii trecuţi, însă este dezamăgit de media de vârstă. Astfel, potrivit acestuia peste 60% din votaţi sunt persoane peste 45 de ani şi nu au putut scoate tinerii la vot, deşi au încercat acest lucru. Un alt punct slab constatat de acesta au fost voturile din diaspora, ce au fost neaşteptat de puţine. A ţinut să îşi felicite totuşi echipa de campanie, dar şi pe adversari.

 

like facebook„S-a mai terminat o tură de alegeri, fiecare dintre noi a văzut exitpol-urile.Eu personal sper ca în urma acestor alegeri, românii şi botoşănenii să aibă de câştigat. Vom vedea în timp dacă vom avea de câştigat. Consider că aproape s-a văzut fidel, după structura de vârstă a electoratului, şi scorul. Deocamdată sunt nişte estimări, noi vom număra până la capăt. Ca de fiecare dată ştim că rezultatul final este cel în care apare şi ultimul buletin de vot. Am avut în timp tot felul de surprize, vizavi de procentaje, mă refer la alegeri prezidenţia din 2009, 2014. Vreau să îi felicit pe colegii mei pentru toată activitatea depusă în această perioadă. Vreau să îi felicit şi pe cei de la PSD pentru scorul realizat, de altfel este probabil o copie fidelă a alegerilor parlamentare şi prezidenţiale în judeţul Botoşani de la ultimile rânduri de alegeri. Nu întotdeauna performanţele de la locale se transferă automat şi în performanţele de la parlamentare. Vom aştepta numărătoarea voturilor şi atunci vom vedea cine intră în Parlament, cum intră şi ulterior ce majorităţi vor forma. Prezenţa la vot la Botoşani este undeva la 40%, în media naţională, dar mi-aş dori ca rezultatele să nu fie în media naţională. Sunt dezamăgit în ceea ce priveşte structura votului, în funcţie de vârstă, la Botoşani, peste 60% sunt persoane de peste 45 de ani. Am încercat să scoatem tinerii la vot, dar este puţin o lipsă de interes pentru ceea ce înseamnă politică. Aproape că nici nu mă miră pentru că vorbim de structura de vot şi pe structuri profesionale, dar atâta timp cât în diaspora nu s-a atins  100.000 de voturi, iar cele mai multe au fost în Republica Moldova, cred că aici s-a balansat ceva important. Anul viitor vor avea loc alegeri în PNL şi organizaţiile vor hotărî. Este important să vedem cine îşi va asuma conducerea partidului”, a declarat Cătălin Flutur.

8 thoughts on “Cătălin Flutur: Sunt dezamăgit în ceea ce priveşte structura votului, în funcţie de vârstă, la Botoşani, peste 60% sunt persoane de peste 45 de ani

  1. Diaconu-fotografu’ si Turcanu-oieru’, primii PD-doilei ia-ti lasat cam in spate, scoatetii in fata ca ei sunt viitorul partidului!!!!

    1. care e media de varsta a pozitiilor eligibile de pe listele voastre? tot pe segmentul ala de varsa s-a iesit la vot masiv.

  2. Mai Fluturas, chiar crezi in savanta analiza pe care o faci? De asta ati pierdut voi alegerile, ca nu au votat tinerii?
    Este cea mai mare dezinformare si prostie in acelasi timp. Cauza principala a scorului slab a fost alta – Julienn Ciolos: a) o guvernare dezastruoasa; b) nici un program lansat in 2016 apartinind bugetului 2014-2020; c) in ultima saptamina a vorbit ca un neinstruit ( noi nu vindem activele Romaniei, ci le privatizam – ce timpenie enorma!! – si lansarea unor precepte nenorocite
    ,, cobor in mocirla, eventual cu cizmele si dupa aceea fac un dus!” Daca la Zalau nu este ca la Paris, pleaca neica si lasa-ne in pace! Eu cred ca Ciolos a actionat ca un strain, nu ca un roman adevarat, ca sa nu spun altfel.

  3. Si noi ne-am saturat sa inotam in noroi de 4 luni de zile. Si sub pretextul canalizarii si aductiunii de apa potabila ati sapat tot cartierul din septembrie si ne-ati lasat cu drumuri impracticabile EXCELENTA. Inoata copiii prin noroi in drum spre scoala, nu pot intra masinile salvarii, nu ne putem aproviziona corespunzator. Iar Dvs dadeati interviuri ca tot noi locatarii din zona suntem de vina. Oare cate luni de zile erau necesare sa se sape un sant pe o strada de 500 de metri si sa se refaca drumul ? S-a sapat in septembrie si strazile sunt lasate la voia intamplarii. De ce nu le reparati? Asta este motivul pentru care locuitorii nu va mai doresc. Eu sincer nici nu m-am deplasat prin noroi sa va blamez, am lasat pe altii. Rusine d-le Presedinte de organizatie ! DEMISIA !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *