Şoferul BMW-ului, implicat în accidentul de la Vlădeni, avea permis de două luni

accident-botosani-2Şoferul autoturismului BMW, ce a fost implicat, sâmbătă seara, în accidentul de la Vlădeni, avea permisul de două luni şi după primele cercetări se face vinovat de producerea accidentului.

Eduard Andrei, de 18 ani, a pierdut controlul volanului, posbil din cauza vitezei excesive, a pătruns parţial pe sensul opus de mers şi a izbit violent cu VW Touareg ce venea din faţă.

În urma impactului patru persoane au fost transportate la spital. Şoferul VW,Valentin Ion Săvulescu, de 39 de ani şi trei persoane din BMW.

like facebookCel mai grav este o tânără, de 18 ani, Diana Şuhan, pasageră pe bancheta din spate a BMW-ului. Tânăra este în comă profundă şi a fost transferată la o unitate spitalicească din Suceava.

3 thoughts on “Şoferul BMW-ului, implicat în accidentul de la Vlădeni, avea permis de două luni

  1. Si sper sa nu mai aibă permis in viața lui…dobitocul. Sa nu mai aibă ocazia sa ne omoare prietenii si rudele pe drumuri.

    1. Este vina statului care ar trebui sa introduca in vigoare o lege prin care orice incepator sa nu poata conduce masini cu motor mai mare de 1000 CC in primul an, al doilea an maxim 1.400CC si abia dupa 2 ani te urci pe masini puternice. Asta este singura modalitate prin care eviti multe accidente.

  2. Prostii,credeți ca ne permitem sa schimbam mașinile de la an la an? Dacă am luat permisul și am acasa mașina de 1600 CC ce fac? Nu conduc 2 ani și după intru începător tot pe mașină mare și mai nepregătit decât în momentul în care am terminat școala auto..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *