FOTO! Flutur: Am votat ca Botoșaniul să meargă înainte

catalin-flutur-la-votPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a votat duminică, la Liceul de Artă ”Ștefan Luchian”. Acesta a declarat, la ieșirea de la urne,  că a votat pentru dezvoltarea Botoșaniului.

like facebookAm votat pentru Botoșani, cu gândul că votul meu de astăzi și al tuturor botoșănenilor pe care îi aștept la vot poate să ajute Botoșaniul. Botoșaniul are nevoie de o continuitate la guvernare. Eu văd același prim-ministru și mă interesează politicile de dreapta care pot dezvolta Botoșaniul prin dezvoltarea infrastructurii. Am votat ca Botoșaniul să meargă înainte, ca România să meargă înainte”, a spus Flutur.

catalin flutur la vot

One thought on “FOTO! Flutur: Am votat ca Botoșaniul să meargă înainte

  1. Domnul Flutur are dreptate! Inainte! ca inainte era mai bine! Strada Primaverii e stricata de 14 ani, din care 4 a fost primare un PSD-ist minciunos care a si iesit meritat din politica, dar restul anilor? Nu cumva a fost domnul Flutur? E drept cu diverse culori la gat, dar tot el. Asfaltati strazi cu 20 case (25 familii), dar nu reparati Primaverii unde sunt doar intr-un bloc turn mai multe ! Extindem Municipiul (lumina, curent ….) pe banii nostri, dar impozitele mari se platesc tot de cei din zona 1, de la bloc, carora le zdrangane tramvaiul in cap! Sa nu spuneti ca e greu! Asta rezolva un primar! Altfel alegerile locale vin …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *