Casă făcută scrum, după ce proprietarul a încercat să verifice o butelie

incendiu suharau- botosaniUn bărbat din comuna Vârfu Câmpului, a incendiat casa părintească, după ce a verificat cu flacără etanşeitatea racordurilor unei butelii abia montate. Gazul acumulat în încăpere a aprins bunurile din jur. Când a văzut că focul a scăpat de sub control, acesta a ieşit în stradă să strige după ajutor. În spatele lui, flăcările s-au extins cu repeziciune, cuprinzând bunurile din întreaga locuinţă, dar şi acoperişul.

S-a întâmplat sâmbătă, la prânz. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină la ora 12.26. La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Dorohoi, cu două autospeciale cu apă şi spumă.

like facebookLa sosirea gărzii de intervenţie, ardea întreaga locuinţă, compusă din două camere şi două holuri, existând pericolul ca flăcările să se extindă la alte clădiri din vecinătate. Incendiul a fost stins în limitele găsite de pompieri, pagubele fiind estimate la cca. 10.000 de lei. S-au salvat şi protejat bunuri materiale în valoare de aproximativ 50.000 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *