FC Botoşani-CSMS Iaşi 1-3

fc-botosani-csms-iasiFC Botoşani a suferit o înfrângere dură, sâmbătă seară, pe teren propriu în faţa CSMS Iaşi.

Elevii lui Leo Grozavu au făcut un meci modest şi au pierdut cu 3-1, jucând mai bine de o repriză cu doi oameni mai puţin decât adversarii. Miron a primit două cartonaşe galbene, ultimul ducând şi la un penalty, iar Golofca a fost eliminat direct, după un fault fără minge

like facebookŞi ieşenii au avut doi oameni mai puţin, însă în prelungiri. Frăsinescu şi Ciucur au căutat să iasă mai repede de pe teren, fiind sancţionaţi pentru trageri de timp şi proteste. Golorile ieşenilor au fost marcate de Bole(min,23 şi 60) şi Cristea, min 36. Pentru gazde a marcat Burcă în min.70.

 

final de meci

min.92 Ciucur este şi el eliminat, după ce primeşte un cartonaş galben pentru un fault şi la aceeaşi fază al doilea pentru proteste

min.91 Frăsinescu vede al doilea cartonaş galben pentru trageri de timp şi este eliminat

min.86 schimbare la CSMS Iaşi. Iese Creţu şi intră Milan Mitic

min.85 Muşat execută o lovitură liberă, de partea dreaptă a careului advers. Fundaşul botoşănean trage direct pe poartă, însă Grahovac reţine

min.80 Vaşvari primeşte cartonaş galben

min.79 schimbare la FC Botoşani. Iese Elek şi intră Herghiligiu

min.73 schimbare la oaspeţi. Iese Sato şi intră Ţigănaşu

min.70 GOL FC Botoşani. Burcă transformă lovitura liberă, profitând şi de o eroare a lui Grahovac

min.69 Bosoi primeşte cartonaşul galben, după un fault asupra lui Barbosa

min.67 Creţu şutează de la marginea careului advers, însă Iliev respinge

min.61 schimbare la CSMS Iaşi. Iese Ştefănescu şi intră Boiciuc

min.60 GOL CSMS Iaşi. Bole face dubla, după o centrare a lui Cristi

min.58 Muşat patrunde spre careul advers, de pe partea stângă, însă şutul său trece puţin peste poarta lui Grahovac

min.50 Sato primeşte cartonaşul galben

final de repriză

min.45 schimbare la gazde. Iese Greu şi intră Florin Plămadă

min.38 Golofca este eliminat, după ce îl loveşte fără minge pe Sato

min.36 GOL CSMS Iaşi. Cristea transformă lovitura de pedeapsă

min.35 Miron este eliminat, după un fault asupra lui Bole, iar CSMS beneficiază de un penalty.

min.34 Elek ratează o ocazie mare, după ce nu reuşeşte să îl învingă pe Grahovac, în urma unei centrări primite de la Muşat

min.33 Frăsinescu vede cartonaşul galben de la centralul partidei

min.25 Patache primeşte cartonaşul galben, după un fault

min23 GOL CSM Iaşi. Bole execută direct pe poartă o lovitură liberă din dreapta careului Botoşănean. Iliev este depăşit şi mingea intră în poartă

min.19 un nou şut al lui Roman, de la 20 de metri. Grahovac reţine fără probleme

min.18 Roman şutează de la 20 de metri, însă Grahovac respinge în lateral.

like facebookVezi aici echipele de start:

FC Botoșani: Iliev – Patache, Miron, Burcă, Mușat – Barbosa, Vașvari, Greu – Golofca, Elek, M. Roman

Poli Iași: Grahovac – Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Sato – V. Gheorghe, A. Crețu – Bole, Ștefănescu, Ciucur – Cristea

10 thoughts on “FC Botoşani-CSMS Iaşi 1-3

  1. Grozavu=nulitate ! Nici măcar nu a avut bărbăție să iasă de sub copertină, acum nu mai avea tupeul de la meciul cu Voluntari. El e un bădăran,dar până la urmă vinovați sunt cei din conducere ca-l mai țin la echipă. Căutați în iarnă un coordonator , încă un varf si un antrenor și să vedeți că treaba va merge. Nulul a spus că va fi bătălie la meci, da, a fost, dar bătaie de joc.

  2. Nu e vinovat Grozavu – el asa a fost si asa va fi, adica slab si ca antrenor si ca om – vinovata este conducerea clubului, pentru ca l-a adus din nou la echipa dupa ce l-a mai fugarit o data, din aceleasi motive.
    De fapt asta e o meteahna a mai multor cluburi de fotbal – dau afara antrenorii, dar dupa un timp, mai scurt sau mai lung, ii aduc inapoi. N-am sa inteleg asta niciodata, ori sunt sunt dobitoci conducatorii, ori…..

  3. Proful nu a fost bun la Botosani si este pe loculI la Medias,echipa neplatita din august?Ce sa faci cand unii CRED ca-s buni la toate si au rezultate pe MASURA „cunostintelor in domeniul sportului DE INALTA PERFORMANTA !!??

  4. Nu pot sa-l critic pe Grozavu.De data asta mi-a facut pe plac si a jucat fara Astafei,Cucu,Herghelegiu.Cel putin nu titulari!Ce ar fi de spus:Greu si Golofca n-au facut fata!Am mai spus nu poti juca acasa fara Matulevicius varf impins si nu venind dupa mingi la centru cum a jucat cu Medias.La Botosani sunt putini jucatori constanti .Vreo 5-6.Astafei nu are voie sa suteze la poarta ca e catastrofa.Altfel alearga.

  5. Astafei NU ARE VOIE SA TRAGA LA POARTA CHIAR DACA POARTA E GOALA!Altfel alearga mult,dar e emotiv!A ratat toate ocaziile cu nonsalanta!

  6. M-am bucurat enorm cand a ajuns Roman la Botosani.Credeam ca e nu e adevarat!Dar Roman de azi desi are viteza e foarte agitat pe teren,nu e calm .O alta remarca si aici Leo are o vina !La meciul cu Iasi la 0-0 doaua centrari in fata porti pe coltul lung si nici un jucator la primire! E posibil asa ceva!!!!

  7. Poate jucam un meci cu doi atacanti,cu Matu si Elek la Botosani.Cu Wili in spatele lor.De Juncanaru nu prea auzim ,mi-a placut in amicalul cu Olimpia Balti!

  8. In concluzie se simte lipsa lui Fulop,Musat constant,la fel Burca , Wili si Dimitrov,in crestere Roman dar cu executii slabe,Astafei foarte bine fizic dar cu interdictia de a suta la poarta(daca trage la poarta eu nu mai vin la stadion,a ratat 25 de ocazii si implicit puncte multe,iar parearea mea e sustinuta de toti cei de la stadion)Vasvari in scadere fata de anul trecut,Iliev cam inconstant,Plesca era mai bun,Cucu are un fizic impresionant dar e lent si rigid ,,Herghelegiu cu doua centrari (una de gol)slab fara forta,Bordeianu inconstant ,slab pe faza defensiva ,dar inscrie goluri,Elek in forma buna acu spre final,Matulevicius ,varf de forta ,are valoare ca pivot impins in coasta apararii adverse,nu prea e inteles,la penuria de atacanti e undeva la mijloc ca valoare in primii zece atacanti.As vrea sa-i vad mai des pe Juncanaru,Morutan Fulop junior,chiar daca unii nu pot juca mai mult de 20-25 min.Grozavu in nota obisnuita .Unele echipe trimise pe teren ,la anumite meciuri n-au fost inspirate,totusi echipa joaca mai legat in deplasare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *