Beat și cu tupeu! Polițiștii, în fața unei situații neobișnuite din cauza atitudinii unui tânăr șofer

Politia noaptea accidentPoliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Botoșani au blocat în trafic, sâmbătă dimineață, un autoturism care rula pe strada Cuza Vodă din municipiul Botoșani, după ce conducătorul acestuia a ignorat semnalele de oprire.

Întrucât șoferul, care se afla în stare vădită de ebrietate, refuza să coboare din autoturism, poliţiştii au procedat la scoaterea sa din habitaclu.

M.G., de 25 ani, din comuna Avrămeni, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l concentrație de alcool pur în aerul expirat; ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge pentru determinarea alcoolemiei.

like facebookTotodată, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că numerele provizorii de circulație aplicate autovehiculului erau expirate din data de 24 septembrie 2016.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirea infracțiunilor de conducerea  unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *