Parcul Cornișa nu se deschide până la sfârșitul anului. Anunțul făcut de primarul Flutur

Cornisa1Veste proastă pentru botoșăneni. Parcul Cornișa nu se deschide până la sfârșitul anului, nici măcar cele două obiective care s-au anunțat a fi finalizate: patinoarul și bazinele de înot interioare.

like facebookPrimarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a declarat că vineri se vor face probele la patinoar cu mai mulți copii, însă obiectivul nu va fi funcțional. Și asta pentru că, susține primarul, lucrările la rețeaua de canalizare nu sunt gata, nu au fost stabilite tarifele și nici nu există personal angajat pentru aceste obiective. În plus, susține Flutur, au apărut unele probleme la bazinele interioare, în urma probelor, care trebuiesc remediate.

Au apărut niște probleme. Mai curge apa de undeva, la partea de hidroizolație. Nu se poate deschide nici măcar patinoarul. Facem probe, iar după aia trebuie să-l preluăm, însă ne trebuie personal specializat. Nu avem acces în momentul de față în parcul de agrement. În partea de jos ne mai trebuie o soluție tehnică. Vom face un acces provizoriu să vedem cu rezistă până în primăvară, pentru că sunt acolo niște izvoare de suprafață. Trebuie să avem asigurate toate utilitățile și condițiile de siguranță”, a menționat Flutur.

Primarul a spus că încă din vară a anunțat că investiția nu a fost realizată în proporție de 99%, așa cum se vehicula.

Lucrurile nu erau sub nicio formă acolo în regulă, finalizate. Era ca un corp fără vene și artere și fără sângele care să circule prin el. Restul era, dacă vreți, o mumie”, a adăugat Flutur.

Primarul nu a putut să avanseze o dată când va deveni funcțional Parcul Cornișa.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *