Leo Grozavu, înaintea meciului cu CSMS Iaşi: Sâmbătă va fi bătălie

leo-grozavu-fc-botosaniAntrenorul FC Botoşani a susţinut, joi, o conferinţă de presă înaintea meciului cu CSMS Iaşi. Leo Grozavu a menţionat că echipa vine după o serie negativă, de cinci meciuri fără victorie, şi nu mai este necesară nici o motivaţie suplimentară pentru elevii săi.

like facebookTehnicianul a spus că sunt unii jucători care sunt la un cartonaş de suspendare şi pentru a evita eventualele interpretări (n.r. unii jucători ar putea încasa voluntar un cartonaş pentru a fi suspendaţi în ultima etapă) va solicita conducerii ca în ultima etapă să se facă deplasarea cu tot lotul. Tehnicianul s-a plâns şi de condiţiile în care se prezintă terenurile din campionat, dar şi cele de antrenament.

„Îmi doresc să se poată juca pe un teren practicabil, dar prognoza din această perioadă este destul de sumbră. Sunt temperaturi scăzute. Suntem după o serie destul de negativă şi îmi doresc să câştigăm. Jucătorii nu trebuie să îi mai motivăm suplimentar. Avem cinci jocuri fără victorie şi este ultmul joc pe teren propriu în faţa suporterilor. În momentul de faţă dorinţa de victorie este mult prea mare ca să ne trebuiască o motivaţie în plus. Nu am pierdut niciodata împotriva Iaşiului şi mi-aş dori ca şi acum să fie la fel. Sunt convins că dacă băieţii vor avea orgoliu, vor face din nou o partidă foarte bună. Vom face orice depinde de noi să câştigăm. La fotbal este nevoie şi de şansă, care ne-a lipsit, exceptând ultimul meci când nu am ţtiut să profităm de ocaziile din prima repriză. Sâmbătă va fi bătălie”, a declarat Leo Grozavu.

Meciul dintre FC Botoşani şi CSMS Iaşi va fi, sâmbătă, pe Stadionul Municipal, de la ora 18.00.

2 thoughts on “Leo Grozavu, înaintea meciului cu CSMS Iaşi: Sâmbătă va fi bătălie

  1. Mai întâi tu trebuie să te motivezi! Ai 5 meciuri de când nu ai marcat nu că nu ați câștigat! Dacă nici acum nu câștigați trebuie să plece grozavu. Eu cred că nu câștigăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *