Gest umanitar! S-au mobilizat pe Facebook pentru a ajuta o familie a cărei casă a ars

casa-arsa-la-cucorani-botosaniMai mulți tineri s-au mobilizat pe rețeaua de socializare Facebook pentru a ajuta o familie a cărei locuință a ars în urma unui incendiu care a avut loc marți.

Inițiativa aparțiune lui Victor Gavriluță, care a postat în grupul Radar Oficial Botoșani un apel către toți oamenii bine intenționați să susțină reconstrucția casei unor bătrâni din localitatea Stâncești.

Proprietarii sunt oameni in varsta, simpli fara o situatie materiala care sa ii ajute sa se ridice repede din nou. De specificat ca doamna este o persoana cu dizabilitati, va dati seama accentuarea necazului”, scrie Victor Gavriluță în mesajul său mobilizator.

 

Acesta spune că locuința „este irecuperabila, distrusa in proportie de 98%”.

like facebookNu se pune problema repararii ei, practic ar trebui daramat ce a mai ramas si construit de la zero. În aceasta seara batranii erau convinsi ca vor dormi sub cerul liber, multumim Domnului ca a aparut cineva si-i va gazdui o perioada”, mai scrie inițiatorul campaniei.

Toti cei care doresc să participe la ajutorarea acestei familii de bătrâni sunt rugați să sune la numarul de telefon 0740 81 06 66 și vor afla cum pot sa ajute. Toti banii si materialele vor fi trecute pe o lista, impreuna cu datele celui ce a donat si la sfarsit se va veni (in fata donatorilor) cu un bilant pentru a se vedea exact ce s-a facut cu fiecare 10 bani donati sau material.

Haideti sa ne mobilizam si sa ajutam cat mai repede posibil ca acesti oamenii napastuiti sa poata locui intr-un spatiu cald”, mai spune Victor Gavriluță.

One thought on “Gest umanitar! S-au mobilizat pe Facebook pentru a ajuta o familie a cărei casă a ars

  1. Il cunosc pe Victor si ma mira faptul ca a ajuns in presa numele lui. Nu e prima data si nici primul caz pentru care se implica si ajuta, doar ca este o fire retrasa si are grija sa nu fie el in centrul atentiei ci cauza pentru care lupta. Felicitari, ar trebui incurajate astfel de initiative

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *