O sportivă din Botoșani a câștigat trei medalii la Campionatul European de haltere pentru juniori

halterofileO sportivă din Botoșani a cucerit, miercuri, trei mediașlii de aur la Campionatele Europene de haltere, rezervate juniorilor, care se dispută la Eilat, în Israel.

Fosta sportivă a CS Botoșani, Sorina Hulpan, care este legitimată în prezent la CSA Steaua, a concurat în limitele categoriei 63 kg, asigurându-și medaliile din primele încercări la ambele stiluri, smuls și aruncat.

like facebookSorina Hulpan a obținut aurul la smuls cu 92 de kg, surclasând-o pe rusoaica Anastasia Petrova, 86 kg, și pe belarusa Aleksandra Țițiorkina, tot 86 kg.

De asemenea, la stilul aruncat, botoșăneanca s-a impus cu 114 kg, depășind-o pe turcoaica Berfin Altun- 109 kg și rusoaica Anastasia Petrova- 105 kg.

La total, Sorina Hulpan a terminat cu 206 kg, obțințând aurul, în fața turcoaicei Berfin Altun- 192 kg și a rusoaicei Anastasia Petrova, 191 kg.

În aceeași competiție, o altă botoșăneancă, Bianca Mădălina Molie, a cucerit, marți, o medalie de argint la stilul smuls și două de bronz, la aruncat și la total, marți, în limitele categoriei 58 kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *