FOTO! Vicepreședinte CJ, în inspecție la Spitalul Județean. Vezi motivul!

inundatie-operatie-spital-birta12-002În urma problemelor apărute la Spitalul Județean Mavromati, unde o sală de operații a fost inundată, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani, Dorin Birta, i-a convocat miercuri, la discuții, pe reprezentanții constructorului care a executat lucrarea, pe cei ai proiectantului cât și pe reprezentanții Spitalului Județean.

like facebook“Este cunoscut faptul că nu se întamplă pentru prima dată un astfel de incident. Și în urmă cu câteva luni s-a întamplat același lucru. Este inadmisibil ca după o asemenea investiție să apară aceste probleme cu repetiție și să fie periclitată activitatea în sala de operație” , a declarat vicepreședintele CJ, Dorin Birta.

inundatie-operatie-spital-birta1-002În cadrul întâlnirii s-a stabilit un grafic de proceduri, prin care se va identifica, de catre proiectant și constructor, cauzele care au dus la producerea acestor evenimente nedorite. Funcție de rezultatele analizei făcute, se vor lua măsurile de remediere impuse.

Am pus în vedere tuturor factorilor implicați în acest proiect că nu vom accepta ca situația să se mai repete. Am cerut ca deficiențele ce vor fi constatate să fie rezolvate în cel mai scurt timp. Factorii responsabili de cele întâmplate vor suporta toate cheltuielile de remediere”, a completat vicepreședintele Dorin Birta.

Sursa. comunicat CJ

 

One thought on “FOTO! Vicepreședinte CJ, în inspecție la Spitalul Județean. Vezi motivul!

  1. Puterea lucrului bine facut,de asta se sparge teava,si a mai si castigat inca o licatitie ,spitalul ala se darama in 5 ani,ma mir ca teatrul mai sta in picioare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *