Un deputat liberal o atacă pe Mihaela Huncă. Cu cine o compară pe șefa IȘJ!

artur-balauca-la-liberaliDeputatul PNL Cristian Roman a comparat-o pe șefa Inspectoratului Școlar Județean, Mihaela Huncă, cu dictatorul Adolf Hitler. Acesta a declarat în cadrul unei conferințe de presă că Mihaela Huncă folosește măsuri coercitive împotriva profesorilor. Afirmația a fost făcută după ce un cunoscut profesor botoșănean, respectiv Artur Bălăucă, invitat la conferința PNL, a spus cum sunt acordate gradațiile de merit în sistem profesorilor care nu sunt cu adevărat merituoși și a vorbit de neajunsurile din actualul sistem de învățământ. De asemenea, despre problemele din sistemul de învățământ superior a vorbit Dorin Dobrincu, fost director al Arhivelor Naționale.

like facebookPe acești doi domni nu-i poate ajunge brațul lung al Führer-ului cu metode coercitive învățământului botoșănean, care este doamna Mihaela Huncă. Cumva îi doare în cot de ce va spune și de măsurile coercitive pe care le va lua, pentru că nu-i poate atinge nici măcar cu o floare”, a spus Cristian Roman.

El spune că PNL își propune majorarea, conform legii, a salariilor profesorilor și personalului nedidactic, dublarea alocațiilor pentru copii și a burselor de merit, performanță și de studiu și regândirea programului ”Laptele și cornul”. De asemenea, liberalii mai promit tichete de masă pentru profesori, decontarea integrală a navetei pentru profesori și elevi.

 

 

3 thoughts on “Un deputat liberal o atacă pe Mihaela Huncă. Cu cine o compară pe șefa IȘJ!

  1. Nene Roman,vezi că și în a alte instituții se procedează așa cu salariile de merit,de fapt tot sistemul public este de rahat. Crezi că în poliție de exemplul aceste salarii nu se dau pe ochi frumoși? Ba da, cu siguranță întâi își iau sef ii, apoi sefutii,apoi pilele lor, iar cei care merită… data viitoare! Nu se schimbă România niciodată!

  2. Bai Cristica Roman, ma degraba tu semeni cu Adolf. A compara un cadru didactic din sec .XI care, in principiu, se straduieste sa aplice prevederile legale care reglementeaza organizarea invatamintului din Romania ( lege votata de Parlament in care ai fost si tu,) este o gogomanie fara margini. Numai un nebun poata sa faca asa ceva. Iar Artur Balauca, un pensionar cu afaceri in Iasi, s-o mai lase moale cu asemenea porcarii pentru ca stim noi cum s-a catarat pe cizmele comunistilor din conducerea judetului pentru a se remarca,

  3. Cand un liberal al fortei c i v i c e se DA „m a r e „fata de un adversar politic(care nu il admir)si se afiseaza alaturi de penali condamnati pt.UZ de fals ma face sa cred ca acesta FACE publicitate pentru PSD !!??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *