Florin Ţurcanu a vrut să cheme toţi primarii, martori în dosarul de corupţie

turcanu-florin-la-procesAvocaţii fostului preşedinte al Consiliului Judeţean au solicitat audierea unui număr record de martori în dosarul în care Florin Ţurcanu este acuzat de trafic de influenţă şi spălare de bani.

Apărătorii inculpatului au depus o cerere la instanţă pentru audierea majorităţii primarilor din judeţul Botoşani, a conducerii Consiliului Judeţean şi a altor angajaţi ai instituţiei. În acest lot de martori era vorba de peste 80 de persoane.

Prin acest demers avocaţii voiau să demonstreze faptul că împărţirea banilor la primării se făcea în mod legal de către preşedintele CJ. Instanţa a respins solicitarea audierii spunând că va motiva ulterior decizia.

like facebookUn alt calup de martori, reprezentând peste 20 de persoane, propus spre audiere reprezentau oameni de la PNL care să spună sau nu dacă l-au văzut pe Florin Ţurcanu având discuţii private cu Marcel Bârsan în sediul partidului. Şi această cerere a fost respinsă de judecător motivat de faptul că nu ar avea relevanţă.

Fostul preşedinte al Consiliul Judeţean şi socrul său au fost trimişi în judecată de procurorii DNA. Vezi acuzaţiile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *