Rectificare bugetară pentru salariile profesorilor. Vezi repartizarea sumelor pe școli!

cl 2016Bugetul municipiului Botoșani a fost rectificat, marți, urmare a sumelor defalcate din taxa pe valoare adăugată pentru finanţarea cheltuielilor descentralizate la nivelul municipiului, în sumă totală de 8.839,00 mii lei, repartizate de Direcția de Finanțe.

like facebookDin cele peste 8 milioane lei s-au direcționat peste 7 milioane lei pentru cheltuielile cu salariile, sporurile, indemnizaţiile şi a alte drepturi salariale din unităţile de învăţământ preuniversitar de stat din municipiu, iar peste 1,7 milioane lei au fost repartizați către plata drepturilor asistenţilor personali ai persoanelor cu handicap grav şi a indemnizaţiilor lunare.

Au venit banii pe partea de învățământ și se acoperă salariile pe învățământ și tot ce înseamnă parte de persoane cu handicap și însoțitori ai persoanelor cu handicap”, a declarat primarul municipiului Botoșani, Cătălin Flutur.

Un număr de 30 de școli din municipiu au primit bani.

Vezi aici care sunt acestea!

 

One thought on “Rectificare bugetară pentru salariile profesorilor. Vezi repartizarea sumelor pe școli!

  1. Ciolos se vrea votat, dar dobanzile la transele castigate in instanta cand se dau? Ar trebui o implicare a sindicatelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *