Un fost inspector școlar, atac la un actual inspector IȘJ: Vă băgați în buzunar patru burse de merit!

daniel botezatu catalina lupascu clUn fost inspector adjunct al Inspectoratului Școlar Județean a dat de pământ cu inspectorul Daniela Vicol, care este și consilier local. Cătălina Lupașcu a declarat, marți, în cadrul ședinței extraordinare de Consiliu Local că Daniela Vicol își bagă în buzunar bani făcând parte din mai multe comisii de evaluare a directorilor de la instituțiile de cultură, pe când mulți elevi nu și-au primit bursele de merit din cauza bugetului limitat.

like facebookÎn ultima ședință de CL am votat bugetul necesar burselor elevilor și avem un deficit pe acest buget, în sensul în care foarte mulți elevi nu și-au primit bursele de merit. Astăzi este moș Nicolae și faceți un cadou extraordinar tinerilor și elevilor din școlile botoșănene. Dvs., doamna consilier Vicol, vă băgați în buzunar patru burse de merit, și asta fiindcă nu vă interesează bugetul Consiliului Local. Dvs, domnilor de las PSD, faceți un cadou otrăvit de moș Nicolae tinerilor excelenți din municipiul Botoșani luându-le aproximativ 20 de burse și băgându-le în buzunarul clientelei PSD”, a spus Lupașcu.

Nemulțumirea consilierului PNL a plecat de la un proiect de hotărâre privind numirea unor consilieri locali în comisiile de evaluare a managerului de la Filarmonica Botoșani, iar persoanele desemnate de PSD au fost Daniela Vicol și Vasile Chiru, adică tot cei care au făcut parte din comisia de evaluare a directorului Teatrului Vasilache și pentru care au fost plătiți.

Cătălina Lupașcu a cerut ca din comisiile respective să facă parte doar trei oameni, specialiști și nu consilieri locali, pentru a face economii la bugetul local.

Viceprimarul Cosmin Andrei i-a spus consilierului PNL că declarația făcută este una politică și că aceasta nu va ”schimba cu nimic rezultatul alegerilor”.

Cuantumul pe care îl vor primi membrii comisiei este unul derizoriu, iar pentru o eventuală rectificare, pentru a suplimenta 20 burse, s-ar fi găsit soluții”, i-a răspuns Andrei.

Cătălina Lupașcu l-a contrazis pe Cosmin Andrei și i-a spus că membrul unei comisii primește 700 lei.

Daniela Vicol a vrut ”să o potolească” pe colega sa și a anunțat că va dona banii pe care îi va primi unui elev cu rezultate deosebite la matematică.

 

One thought on “Un fost inspector școlar, atac la un actual inspector IȘJ: Vă băgați în buzunar patru burse de merit!

  1. Iar s-a umflat GOGOASA PARFUMATA ? Cand PDL-ul dumneaei dadea tun dupa tun … de milioane de euro din buget totul era foarte bine. Acum cand Gogosica a cam ramas fara obiectul muncii s-a infuriat? Gogoasa parfumata a defenit Gogoasa Infuriata?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *