FOTO Militarul de 32 de ani mort în sala de sport, condus pe ultimul drum

inmormantare-militar-valentin-caeru-botosaniTânărul botoşănean de 32 de ani care a murit, vineri, în timpul unor antrenamente pe care le făcea în sala de fitness Gold Gym din municipiul Botoşani a fost condus, marţi, pe ultimul drum.

Militarul Valentin Căeru, care era angajat la Unitatea Militară de pe Petru Rareş, a fost însoţit de la Biserica Roset, unde a fost depus, până la cimitir de sute de rude, prieteni şi foşti colegi din armată.

like facebookDe altfel, subofiţerul a fost înmormântat cu onoruri militare. La înmormântare a luat parte, printre alţii, şi fostul şef al Garnizoanei Botoşani, colonelul Lucian Sandu, şeful Centrului Militar Judeţean, colonelul Constantin Florea, dar şi locţiitorul comandantului Garnizoanei Botoşani, Cornel Titiliuc.

Ceremonialul religios a fost asigurat de un sobor de patru preoţi, unul dintre acesta fiind vărul lui Valentin Căeru.

inmormantare-valentin-caeru-botosani inmormantare-valentin-caeru-botosani inmormantare-valentin-caeru-botosani inmormantare-militar-valentin-caeru-botosani inmormantare-militar-valentin-caeru-botosani inmormantare-valentin-caeru-botosani inmormantare-valentin-caeru-botosani inmormantare-valentin-caeru-masina-mortuara-botosani inmormantare-valentin-caeru-botosani inmormantare-valentin-caeru-militari-botosani inmormantare-valentin-caeru-botosani inmormantare-valentin-caeru-botosani inmormantare-valentin-caeru-militari-botosani

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *