Din nou inundaţie într-o sală de operaţie la Spitalul Judeţean Mavromati

cadre medicale sala de operatii inundataProblemele cu lucrările de modernizare efectuate la Spitalul Judeţean Mavromati continuă. O sală de operaţii a fost inundată, duminică seară, după ce o ţeavă cu apă caldă a cedat.

În urmă cu un an, în aceeaşi sală de operaţii s-a spart o ţeavă chiar în timpul unei operaţii, iar apa a curs direct atât pe pacientă, cât şi pe echipamentele medicale.

Conducerea spitalului a convocat, luni, într-o şedinţă reprezentanţi ai constructorului şi ai proiectantului. Oficialii spitalului spun că au o altă sală de operaţii unde urmează să fie efectuate intervenţiile chirurgicale până la remedierea situaţiei.

like facebook„A cedat un manometru şi s-a inundat sala. Urmează să dotăm o altă sală şi să mutăm acolo intervenţiile chirurgicale. S-au întrunit în şedinţă reprezentanţi ai constructorului cu managerul unităţii medicale în vederea găsirii unei soluţii”, a declarat Angela Ţurcanu, director medical în cadrul Spitalului Judeţean Mavromati.

Deocamdată, după prima întâlnire a factorilor decizionali s-a făcut o constatare a defecţiunii, soluţia tehnică de reparaţie urmând a fi luată ulterior.

La precedenta defecţiune reparaţiile au durat aproape jumătate de an. Lucrările de modernizare ale Spitalului Judeţean Mavromati au costat peste 60 de milioane de lei şi au fost finalizate în urmă cu doi ani.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *