Incredibil! Amendaţi pentru că făceau dragoste într-o maşină

sex in masinaSituaţie mai puţin obişnuită la Botoşani. Doi tineri au fost sancţionaţi contravenţional după ce au fost prinşi făcând dragoste într-un autoturism.

Cei doi se aflau într-o maşină pe fosta stradă Sucevei, numită şi „Şoseaua moartă”. O patrulă de jandarmi care se afla, la sfârşitul săptămânii trecute, în zonă a văzut geamurile aburite ale maşinii şi a încercat să vadă dacă totul e în regulă.

like facebookCând s-au uitat pe geam, oamenii legii i-au văzut pe tineri făcând sex.

Pentru faptul că au întreţinut relaţii sexuale în locuri publice, cei doi au fost amendaţi cu câte 200 de lei fiecare.

Jandarmii au aplicat amenda minimă pentru faptul că nu era vorba de un act de prostituţie.

5 thoughts on “Incredibil! Amendaţi pentru că făceau dragoste într-o maşină

  1. Pai daca erau in masina nu erau in loc public ci privat (iar soseaua moarta nu e loc de promenada). Si daca erau in loc privat cine le da dreptul jandarmilor fara mandat sa dea cu ochiul?

  2. Nedumeritule, n-am sa stau sa fac teoria chibritului pe baza a ceva ce ii la mintea prostului. Ce nu opreste legea opreste bunul simt….dar nu se mai aplica. Iar daca te desparte o carcasa personala (sau coaja de nuca de la masina) de un loc public, asta nu inseamna ca te afli pe proprietatea ta.

  3. Daca vine unu’ cu masina in curtea ta si ai primi explicatia pe care tu ai elaborat-o mai sus, ca omul e in masina personala deci spatiul e privat, ai mai fi la fel de nedumerit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *