Bărbat mort, după o bătaie într-un bar

bataie in barUn bărbat a decedat, duminică, în spital, după ce a fost victima unei bătăi. Vasile D., de 38 de ani, din comuna Tudora a avut un conflict cu doi tineri din localitate la sfârşitul lunii trecute.

Bărbatul, ce era ameţit, a intrat într-un bar şi a început să îi şicaneze pe cei doi, unul de 26 de ani şi altul de 16 ani. Tinerii l-au luat la bătaie şi l-au scos afară.

După ce a primit mai multe lovituri, Vasile D s-a întors în bar şi a continuat să consume băuturi alcoolice. Apoi a plecat fiind găsit de săteni căzut într-un şanţ.

like facebookA fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean Mavromati, iar apoi a fost transferat la Iaşi. A mai rezistat câteva zile, apoi a decedat. Anchetatorii aşteaptă acum rezultatele necropsiei pentru a se stabili dacă din cauza bătăii a murit, sau ca urmare a altor afecţiuni.

Membrii familiei victimei au o altă variantă şi susţin că după ce victima a fost bătută, agresorii au transportat-o cu o maşină până acasă şi a fost abandonată. Vasile D. era în comă şi a doua zi a fost transportat la spital.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *