Doina Federovici: „Prioritatea PSD pentru Botoșani este finalizarea modernizării infrastructurii rutiere începută în guvernarea lui Victor Ponta”

doina-federoviciPreședintele PSD Botoșani Doina Federovici a anunțat astăzi că parlamentarii social democrați vor avea ca principală misiune pentru următorii 4 ani modernizarea rețelei de drumuri din județ.

Prioritatea PSD pentru Botoșani este finalizarea modernizării infrastructurii rutiere începută în guvernarea lui Victor Ponta. În timpul campaniei electorale din 2012 sloganul PSD a fost „Guvernare pentru Botoșani”, iar primul ministru a promis atunci că va aloca bani pentru județul nostru. Acesta s-a ținut de cuvânt și s-a reabilitat șoseaua Botoșani-Suceava și Botoșani-Dorohoi. Apoi a urmat un program național pentru dezvoltarea locală privind reabilitarea drumurilor din 41 de localități. Guvernarea Ponta a alocat fondurile necesare pentru drumurile afectate de calamități. Astfel, s-au reabilitat și s-au refăcut 70 Km de drumuri județene și 137 de drumuri locale. La acestea se adaugă încă 150 de drumuri sătești și comunale reparate”, a declarat președintele PSD Botoșani.

Victor Ponta a fost șeful de guvern care a vizitat cel mai des județul Botoșani, fapt care s-a reflectat și în deciziile sale de prim-ministru care au adus multe beneficii botoșănenilor, începând de la construcția de locuințe ANL în municipiul Botoșani, Dorohoi și Săveni, la redeschiderea Spitalului Darabani, la fondurile alocate pentru spitalele și școlile botoșănene, la cele 62 de microbuze școlare din județ, asigurarea fondurilor pentru realizarea aducțiunilor de apă și canalizare pentru 8 localități, finanțarea pentru modernizarea a 20 de cămine culturale și reabilitarea a 44 de lăcașuri de cult din 33 de unități administrative.

Este important că am onorat promisiunile față de botoșăneni și același lucru îl vom face și în următorii 4 ani. Cea mai importantă diferență dintre PSD și celelalte partide este aceea că programul nostru arată o gândire, are în spate o viziune despre cum vedem noi economia României peste 4 ani și prezintă soluții pentru toate categoriile socio-profesionale. Fiecare măsură are durată de implementare, prezintă efectele în economie, arată care sunt beneficiari și precizează impactul bugetar.Când PSD a fost la guvernare am avut creștere economică iar românii au dus-o mai bine”, a subliniat liderul social-democrat.

 Comunicat de presă la comanda PSD Botoșani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com