Oprit în trafic pentru un control de rutină. Ce au descoperit polițiștii în mașină

razie politisti rutieri filtre etilotest5Poliţiştii din orașul Ștefănești au oprit, sâmbătă, în trafic, pe drumul național DN 24C, un autoturism care circula din direcția Stânca către localitatea Ripiceni.

În urma efectuării controlului autoturismului, poliţiştii au găsit 28.420 țigarete (1.421 pachete) cu timbru de acciză Republica Moldova, ascunse în locașuri special amenajate în podul pedalier, rezervor și în roata de rezervă.

like facebookPe numele șoferului, un cetățean moldovean în vârstă de 47 de ani, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, urmând a se propune soluție procedurală.

Totodată, ţigările, în valoare de aproximativ 14.210 lei, au fost ridicate în vederea confiscării, în timp ce autoturismul utilizat la transportul acestora a fost indisponibilizat la sediul Poliției orașului Ștefănești.

Față de C. T. s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore în arestul I.P.J. Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com