Mărturii emoționante ale unui paramedic care se afla în sala de sport în care a murit militarul de 32 de ani. A încercat să ajute, dar nu a reușit

militarul Valentin Căeru avea 32 de ani, era căsătorit și avea un copil
militarul Valentin Căeru avea 32 de ani, era căsătorit și avea un copil

Un paramedic de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență din Botoșani care se afla, vineri, în sala de fitness Gold Gym în care a murit un tânăr de 32 de ani povestește cum a încercat să intervină pentru salvarea colegului lui.

Ovidiu Anichitei, care este specializat în acordarea de prim-ajutor, a intervenit la doar câteva secunde după ce Valentin Căeru a suferit accidentul.

like facebookLa momentul respectiv, în sală se afla și un medic pensionar, care, de asemenea, a sărit pentru salvarea militarului căzut pe pardoseală, însă eforturile au fost zadarnice.

Citeşte şi: FOTO! Tragedie într-o sală de sport. Un tânăr a murit în timp ce se antrena
Ovidiu Anichitei, paramedicul care a vrut să îl salveze pe Valentin
Ovidiu Anichitei, paramedicul care a vrut să îl salveze pe Valentin

În jur de ora 9,00 s-a deschis sala, iar la 9.20 a strigat un băiat care era acolo că un alt băiat a căzut cu fața în jos de pe bancă. Inițial am crezut că e o criză comițială și am încercat să îl ajutăm să respire. Era acolo și un medic pensionar care m-a ajutat. Au mai trecut câteva minute, și-a pierdut cunoștința de tot și când am sesizat că nu mai respiră și nu mai are puls am înceăput manevrele. Ambulanța a venit imediat. Au continuat ei manevrele, i-am ajutat și noi, dar din păcate după o ră, o oră și zece minute a fost declarat decesul”, a povestit Ovidiu Anichitei.

Citeşte şi: Mesaje de condoleanţe pe Facebook pentru militarul mort într-o sală de sport

 

One thought on “Mărturii emoționante ale unui paramedic care se afla în sala de sport în care a murit militarul de 32 de ani. A încercat să ajute, dar nu a reușit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *