Zeci de liberali, în fața Primăriei Botoșani. Ce mesaj au transmis PSD!

liberali-in-fata-primariei-2Liberalii botoșăneni au ales un mod indedit de a organiza o conferință de presă. Aceștia s-au adunat, vineri, în fața Primăriei Botoșani, de unde au transmis un mesaj Partidului Social Democrat. Prim-vicepreședintele PNL Botoșani, Costel Șoptică, spune că a ales acestă modalitate de a face declarații pentru un ecou mai mare.

La conferința de presă organizată în aer liber au participat candidații PNL la parlamentare, primari și tineri din PNL.

like-facebookAm ales să fim mult mai mulți, cu mulți tineri, aici în zona zero a județului Botoșani, să vă spunem că nu se mai poate să mergem în continuare cu această ipocrizie a PSD-ului care povestește într-una de măriri de salarii ilegale și care își permit să povestească mai departe că indiferent de ce se va întâmpla, chiar dacă sunt ilegale, chiar dacă nu respectă legea, dumnealor vor merge mai departe cu aceste salarii. Afirmă la infinit că tăiem pensii și salarii și nu le mărim, noi cei de la PNL, că nu suntem de acord cu anularea celor 102 taxe. Noi, parlamentarii PNL, am votat aceste tăiere de taxe. Nu putem sta la infinit să fim arătați cu degetul ca fiind cea mai săracă zonă din Europa, nu putem sta la infinit să fim arătați cu degetul că suntem cei mai izolați din Europa și nu putem sta la infinit sub această demagogie și pomană electorală continuă pe care o fac cei de la PSD”, a spus Șoptică.

Prim-vicepreședintele PNL a adăugat că liberalii s-au adunat în fața Primăriei ca să transmită un mesaj clar că Botoșaniul se ridică, că Moldova se ridică și că sâmbătă aproximativ 1000 de liberali din județ se vor deplasa la un miting, la Iași, unde vor fi prezente peste 15.000 de persoane.

Ne propunem ca toți cei din Moldova să facem un front comun, astfel încât să reușim să ne impunem proiectele, astfel încât să fim ascultați de București și, de ce nu, de Uniunea Europeană, ca să reușim să ridicăm și această zonă acolo unde merită să ajungă”, a adăugat Șoptică.

liberali-in-fata-primariei

liberali-in-fata-primariei-1

 

7 thoughts on “Zeci de liberali, în fața Primăriei Botoșani. Ce mesaj au transmis PSD!

  1. TOTI NISTE LEPRE SI PRADUITORI! TOT O APA SI UN PAMANT! SOPTELE REGELE FALIMENLOR, GIREADA REGELE CORUPTILOR! SI NU NUMAI EI TOATE PARTIDELE SUNT FACUTE PENTRU A PRADUI TARA SI OAMENII1 JOS CU ACESTA CLASA POLITICA ! LA CANAL CU VOI! TRBUIE PUSI SA SAPE TOATE PAMANTURILE CE LE-AU VANDUT STRAINILOR SI SA PLANTEZE TOTI ARBORII CE S-AU TAIAT DE PANA ACUM! HOTI TOTI ! ATI FACUT CE ATI VRUT DIN ACESTA TARA TIMP DE 26 DE ANI!

  2. la balacareala va pricepeti dar ce ati facut pentru Botosani lepadaturilor?NIMIC.VRETI SA CASTIGATI PENTRU VOI CA SA VA CAPATUITI.JEGODII ROSCATE SI PENALE

  3. Teroarea portocalie formată din penali virginel ,roman roscatu ,penalul soptica, veniți doar la jefiut poporul ce ați făcut voi pentru BOTOȘANI?? Ați jefuit HSR FURATI MAȘINI DIN FATĂ CASEI, PONTA A FĂCUT ȘOSEAUA BOTOȘANI SUCEAVA ….HOȚII PORTOCALII…

  4. De unde stii tu, mai Soptica, ca majorarile propuse de PSD sunt ilegale??? Cum poti sa sustii o asemenea aberatie? Ce vrei sa spui? Ca romanii nu au voie sa dispuna de mai multe venituri pentru nevoile lor si ale familiilor lor? Ca noi, romanii, sunteti blestemati sa avem cele mai mici salarii din UE?
    Esti tu capabil sa calculezi exact ca rersursele bugetului de stat nu pot asigura aceasta majorare? Daca da, atunci de unde PNL-ul va majora salariile cu 100%, dar nu de acum., ci din iulie 2017. Tu crezi ca in numai 6 luni veti aduna aceste resurse care acum lipsesc?
    Nu va luati dupa niste prostii trimbitate de cei din conducerea PNL. Daca poti sa judeci cu capul tau, atunci spune-ne altceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *