PSD Botoșani: La mulți ani, România!

psd siglaDe 1 Decembrie, social-democrații botoșăneni au încetat orice activitate de campanie electorală și au sărbătorit Ziua Națională alături de cetățeni.

De Ziua României trebuie să ne comportăm cu toții ca niște buni români, să trecem peste toate disensiunile dintre noi, să fim uniți și să ne bucurăm împreună că în această zi putem cânta liberi Imnul Național. Deși suntem în plină campanie electorală, am decis împreună cu colegii ca de 1 Decembrie să încetăm orice activitate politică și să avem o atitudine deschisă către toți românii, inclusiv față de cei care sunt din alte tabere politice”, a declarat Costică Macaleți, președintele Consiliului Județean Botoșani.

Dragnea și Firea au făcut bine că nu au răspuns la gestul nepotrivit al lui Iohannis

Întrebat cum comentează faptul că președintele Iohannis nu i-a invitat la parada militară pe Dragnea și Gabriela Firea și niciun alt lider de la PSD sau ALDE, Costică Macaleți a spus că șeful statului a făcut o greșeală, dar e bine că reprezentanții PSD nu au răspuns la acest gest „nepotrivit”.

Din punctul meu de vedere, domnul președinte Iohannis a făcut o greșeală și cred că și-a dat și dânsul seama de acest lucru. Nu era cazul să se comporte așa de Ziua Națională care e o sărbătoare a tuturor românilor. Refuzul de a invita liderii PSD a părut și mai deplasat în cazul Gabrielei Firea, pentru că dânsa este o doamnă și eticheta impunea mai multă eleganță din partea domnului Iohannis. Dar cred că e bine că domnul Dragnea și doamna Firea nu au răspuns la acest gest nepotrivit din partea președintelui. Am văzut că au urmărit parada din mulțime și s-au simțit foarte bine alături de oameni. Pănă la urmă o tribună nu te face mai patriot. Poți fi un bun român oriunde, nu e nevoie să te sui pe o tribună pentru a arăta acest lucru”, a comentat Costică Macaleți.

„La mulți ani!” pentru toți care dezvoltă România

Reprezentantul PSD a mai transmis o urare pentru toți românii care contribuie sau au contribuit la dezvoltarea României: „De Ziua Națională a României le urez „La mulți ani!” tuturor celor care muncesc pentru dezvoltarea acestei țări. Le urez „La mulți ani!” fermierilor români și firmelor românești care prin munca lor contribuie la creșterea economiei naționale. Le urez „La mulți ani!” angajaților români care prin activitatea lor pun în mișcare România. Le urez „La mulți ani!” tinerilor români care își pun în valoare inteligența și energia lor pentru viitorul acestei națiuni. Și nu în ultimul rând, le urez „La mulți ani!” pensionarilor români care prin munca lor de zeci de ani au clădit această țară. „La mulți ani, Românilor!”, „La mulți ani, România!”, a spus Costică Macaleți.

Publicitate electorală

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *