Nebunie la FC Botoșani- Gaz Metan! Patru cartonașe roșii și opt galbene

fc-botosani-gaz-metan-medias-arbitriFC Botoșani a avut, miercuri seară, una dintre cele mai nebune partide din istoria sa în Liga 1 contra echipei Gaz Metan Mediaș. Arbitrul Marius Avram a arătat în partida terminată 0-0 nu mai puțin de patru cartonașe roșii, câte două la ambele echipe, dar și opt galbene.

Prima eliminare a fost cea a lui Miron, din minutul 46 care a luat roșu după un fault asupra lui Lullaku, din poziția de ultim apărător, iar la două minute după aceasta a primi roșu și jucătorul medieșean Susjnar

Golofca a greșit copilărește și a luat și el roșu, după două galbene pentru simulări.

like facebookCu două minute înainte de final, fundașul central al Gazului Metan, Zaharia, ia și el al doilea galben pentru fault și este eliminat.

„Au fost prea multe cartonașe roșii, pentru că nu a fost un meci dur. Patru cartonașe roșii și ne va costa în etapele următoare. Nu comentez arbitrajul”, a spus după meci antrenorul medieșean Cristi Pustai.

„Am rămas în zece oameni nemeritat total. Am primit un cartonaș roșu total gratuit. Eram prea aproape de fază ca să îmi dau seama. A fost un mic contact în prima fază, iar apoi Miron ia mingea fără niciun fel de probleme”, a spus la rândul său Leo Grozavu.

One thought on “Nebunie la FC Botoșani- Gaz Metan! Patru cartonașe roșii și opt galbene

  1. Avram este o „PAPUSICA””trasa de sfori ,mai modern un ROBOTEL care vrea sa demonstreze ca cel important in teren este ËL”si nu jucatorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *