Mașinile de mare tonaj vor fi interzise într-un cartier din Botoșani

cosmin-andreiMai mulți cetățeni ai municipiului Botoșani, care locuiesc pe strada George Enescu, în spatele magazinului Profi, au solicitat reprezentanților Primăriei să interzică accesul mașinilor de mare tonaj în zonă. Viceprimarul Cosmin Andrei spune că nemulțumirea oamenilor pleacă în special de la mașinile care fac aprovizionarea magazinului.

like facebookVoi pune în discuție în prima ședință a Comisiei de sistematizare rutieră montarea unor stâlpișori care să împiedice accesul mașinilor de mare tonaj, care produc un real disconfort acolo. Nu vom restricționa tot accesul, iar aprovizionarea se va putea face și cu mașini mai mici”, a spus viceprimarul municipiului Botoșani.

 

2 thoughts on “Mașinile de mare tonaj vor fi interzise într-un cartier din Botoșani

  1. Pot sta, dar va asigur ca nu s-au implicat deloc in aceasta problema, locatarii au facut aceste demersuri catre primarie. Din partea noastra putea sta oricine, sunt probleme grave in zona, pe care le-au sesizat si domnul Cosmin Andrei, precum si domnul Marius Orosanu, amandoi s-au deplasat la fata locului si au vazut despre ce este vorba. Suntem toti cetateni ai orasului, cand sunt probleme, de orice natura, nu ar trebui sa conteze culoarea politica, ci rezolvarea problemelor cu care se confrunta oamenii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *