FOTO! Pompieri botoşăneni avansaţi în grad, de Ziua Naţională a României. Cine sunt aceștia!

pompieri avansati in gradCu prilejul Zilei Naţionale a României, patru pompieri botoşăneni, care au obţinut rezultate foarte bune în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu, au fost înaintaţi în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim. Astfel, un ofiţer a fost avansat la gradul de maior, respectiv Mihai Cercel, iar trei subofiţeri, respectiv plt. adj. Ovidiu Aionesei, plt. adj. Ciprian Marius Ciocodeica și plt. adj. Loli Cristian Derscaru la gradul de plutonier adjutant.

like facebookCeremonia de avansare în grad a avut loc marți, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani, în prezenţa colegilor, dar şi a prefectului judeţului, Dan Nechifor .

20161129_151325 Cu această ocazie, inspectorul şef al I.S.U. Botoşani, colonel dr. ing. Mihail Cristian Amarandei, a precizat că înaintarea în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim, este un moment cu o încărcătură deosebită pentru orice militar căruia i se vede recunoscută şi apreciată munca şi implicarea în acţiunile de protecţie a vieţii, mediului şi valorilor materiale.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *