Profesor botoșănean către Mihaela Huncă: Sunt director nou, un director PNL-ist, și aștept să fiu învestit conform metodologiei

irina-telisca-antipa-catalina-lupascu-sopticaUn profesor botoșănean, care a promovat concursul pentru funcția de director la Liceul ”Grigore Antipa” din Botoșani, îi cere inspectorului general al Inspectoratului Școlar Județean, Mihaela Huncă, să respecte legea și să facă învestirile noilor directori la data anunțată în metodologie. Irina Telișcă a declarat că este unul din profesorii liberali care s-a înscris la concurs și pe care l-a promovat, însă este convinsă că șefii IȘJ vor face în așa fel încât să prelungească termenul de învestire cu mult după alegerile parlamentare, pentru a pune bețe în roate directorilor care nu sunt din PSD.

like facebookIrina Telișcă a avut drept contracandidat pe actualul director Monica Ioniceanu.

Sunt director nou, un director PNL-ist, și aștept să fiu învestit conform metodologiei. Rugămintea mea este la doamna inspector școlar general să respecte metodologia în ceea ce privește numirea noilor directori de școală. Se vor prelungi termenele”, a declarat Irina Telișcă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *