Leo Grozavu, înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş: Sper ca de această dată norocul să se întoarcă şi cu faţa spre noi

leo-grozavu-fc-botosaniAntrenorul FC Botoşani a susţinut, marţi, o conferinţă de presă înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş.

Leo Grozavu a spus că echipa sa întâlneşte un adversar bun şi cu rezultate proaste în trecut împotriva lui. Tehnicianul i-a studiat pe medieşeni şi se aşteaptă la un joc bazat pe contraatac din partea oaspeţilor, însă este foartea important ca toate cele trei puncte să rămână la gazde.

like facebook” Va fi un meci greu, însă jucăm pe teren propriu, unde ne simţim bine. Sper ca de această dată să fim ocoliţi şi de ghinion, pentru că la ultimul joc de acasă, chiar dacă am făcut o partidă foarte bună, nu am reuşit să introducem mingea în poartă. La singura şansă a oaspeţilor am primit gol. Cunoaştem stilul de joc al Gazului şi nu se poate schimba de la o etapă la alta. Este o echipă care îşi cunoaşte foarte bine potenţialul, ştiu ce să joace. Ne aşteptăm să joace aglomerat şi să contraatace periculos.Avem antecedente destul de dezastroase cu ei. Îmi aduc aminte de un 0-3 în prima etapă a unui campionat. Sper ca de această dată norocul să se întoarcă şi cu faţa spre noi. Este foarte important pentru noi să câştigăm jocul. Ne dorim să jucăm şi bine, spectaculos, pentru că numai spectacolul poate aduce lumea la stadion”, a declarat Leo Grozavu.

Meciul dintre FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş se va disputa, miercuri, de la 17.30.

2 thoughts on “Leo Grozavu, înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş: Sper ca de această dată norocul să se întoarcă şi cu faţa spre noi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *