Vezi concluziile anchetei făcute de IȘJ la Școala Tudora, după ce un elev a fost lovit de poarta școlii!

ciprian-manolacheInspectoratul Școlar Județean a finalizat ancheta la Școala ”Tiberiu Crudu” din Tudora, după ce un copil de nouă ani a fost lovit de poarta școlii. Ciprian Manolache, purtătorul de cuvânt al IȘJ, a declarat că, comisia de cercetare disciplinară a concluzionat că profesorii nu se fac vinovați de cele întâmplate.

Potrivit IȘJ, evenimentul petrecut prin accidentarea elevilor nu poate fi imputat în mod expres niciunui cadru didactic sau nedidactic, întrucât ”el nu a fost cauzat de neglijența, atitudinea rău-voitoare sau intenționată a vreunei persoane”, a spus Manolache.

like facebookTotodată, s-au stabilit mai multe măsuri pe care le vor lua reprezentanții școlii. Astfel, poarta care a cauzat incidentul nu va mai fi utilizată și va fi redimensionată pentru accesul pe o distanță limitată de circulație a elevilor și însoțitorilor acestora, în timp ce serviciul pe școală va fi suplimentat de către cadrele didactice. Și spațiul de joacă va fi limitat pe perioada pauzelor, iar personalul nedidactic are sarcina de a verifica în permanență spațiile școlare pentru a preîntâmpina posibilele situații de accidentare a elevilor.

Manolache a spus că elevul de nouă ani, care a fost lovit de poartă, se simte bine, însă se află tot sub supraveghere medicală.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *