FOTO Ministrul Finanțelor, Anca Dragu, întâlnire cu oamenii de afaceri botoșăneni: Constatăm o îmbunătățire a mediului de afaceri în județul Botoșani

ministrul-finantelor-anca-draguMinistrul Finanțelor, Anca Dragu, s-a întâlnit, luni, cu oamenii de afaceri din Botoșani. Acțiunea a fost organizată de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, printre participanți numărându-se și vicepreşedintele ANAF – Doru Dudaş, dar si președintele Agenției  Naționale pentr Achiziții Publice, Bogdan Puşcaş.

like facebookMinistrul Finanțelor a vorbit, la Botoșani, despre programele pe care ministerul le deruleză pentru oamenii de afaceri, dar și despre facilitățile fiscale.

ministrul-finantelor-anca-dragu-1Este o plăcere să fiu alături de dvs, reprezentanții mediului de afaceri. Mediul de afaceri este foarte important, toți contribuabilii sunt importanți pentru o economie. Fără dvs , mediul de afaceri, nu avem rost. Cu cât dvs vă merge mai bine și nouă ne merge mai bine”, a spus Anca Dragu.

Ea a apreciat faptul că cifra de afaceri la nivelul județului Botoșani a fost în creștere,  de 6,4%, superioară mediei la nivel național, de 6,1%.

Constatăm o îmbunătățire a mediului de afaceri în județul Botoșani. Conform datelor de la Registrul Comerțului, în județului Botoșani se înregistrează o scădere cu 16% a numărului societăților care declară insolvența și o creștere de peste 10% a numărului de înmatriculări de societăți de tip SRL”, a mai spus ministrul Finanțelor.

oameni-afaceri-la-intalnirea-cu-mfinate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *