Un fost director de la Nova Apaserv a părăsit instituția. Președintele CJ: A făcut un gest pe care eu îl apreciez.

sediu Nova Apaserv- BotosaniUn director de la Societatea Nova Apaserv a părăsit instituția. Este vorba de Neculai Gheorghincă, care a demisionat din funcția pe care o deținea în ultimul timp, de şef serviciu relaţii cu publicul.

like facebookDomnul Gheorghincă era probabil la anii de pensie și a făcut un gest pe care eu îl apreciez. Aștept ca și ceilalți care sunt în aceeași situație să procedeze la fel, din motiv că tinerii stau fără serviciu”, a spus Macaleți.

Anul viitor se va schimba Consiliul de Administrație de la Nova Apaserv, ocazie cu care sunt anunțate și modificări în organigrama societății. Astfel, persoanele pensionabile nu vor mai fi menținute în instituție, iar o parte din angajații din birouri va fi trimisă în teren.

Șeful CJ și-a exprimat în nenumărate rânduri nemulțumirea vizavi de angajările care s-au făcut în ultimii ani la operatorul de apă.

S-au făcut pe bază de influență”, a spus Macaleți.

2 thoughts on “Un fost director de la Nova Apaserv a părăsit instituția. Președintele CJ: A făcut un gest pe care eu îl apreciez.

  1. Acolo toti sunt neamuri,doar pe pile se intra,niste magarii se fac in botosaniul asta am depus si eu cv acolo nici macar nu m-au sunat sa ma prezint la interviu ce sa mai zic de concurs

  2. poate vorbiti si la isj cu doamna hunca, colega d-voastra de partid si-i sugerati sa le ceara pensionarea profesorilor si educatorilor care tin locul tinerilor! unii sunt si directori ilegal!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *