A primit un pumn în față după o glumă. Conflictul dintre doi tineri, aplanat de jandarmi

jandarmi noapteaUn gest cu mâna făcut în glumă  s-a terminat în mod neplăcut pentru un tânăr de 27 de ani, care s-a ales cu un pumn în față.

Conflictul spontan a izbucnit într-un bar din Darabani în noaptea de 26 spre 27 noiembrie, în jurul orei 02.00, un echipaj de jandarmi care se afla în zona în executarea unor activități specifice pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale ajungând imediat după producerea incidentului.

like facebookAgresorul a susținut că s-a speriat de gestul făcut de tânărul de 27 de ani și, necunoscând intențiile acestuia, a ripostat lovindu-l cu pumnul în zona feței.

În momentul sosirii jandarmilor, cele două persoane implicate în scandal își adresau injurii, oamenii legii intervenind pentru aplanarea situației conflictuale.

Victima a fost transportată la spital de o ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale, deoarece sângera în urma loviturii primite.

Lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani i-au întocmit agresorului actele de sesizare ale organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,lovire sau alte violențe”, faptă pedepsită cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

În cazul în care leziunile traumatice provocate necesită cel mult 90 de zile de îngrijiri medicale, fapta se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă, potrivit unui comunicat al IJJ.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *