Bărbat omorât în casă de trei tâlhari

criminalisti-crima1Trei tineri au comis o crimă, vineri dimineaţă, după ce au intrat în casă peste un bărbat pe care au vrut iniţial să îl jefuiscă.

Cei trei, cu vârste de 25, 26 şi 15 ani, au intrat peste victima lor, de 76 de ani, din localitatea Brehuieşti bănuind că a luat pensia, acesta lurcând ca miner, iar nevasta sa era plecată în judeţul Suceava.

Tâlharii au plănuit totul, tăind alimentarea cu energie electrică a locuinţei, omorând câinele din curte, însă au fost surprinşi de faptul că bătrânul era treaz. L-au bătut, l-au legat şi au început să scotocească prin casă. Au răvăşit toată locuinţa şi au plecat cu câteva pachete de ţigări şi nişte bucăţi de carne pe care le-au găsit în frigider.

like facebookBătrânul a fost găsit în aceeazi de un vecin fără suflare şi au fost anunţat anchetatorii. După ce au fost identificaţi, cei majori au fost reţinuţi, iar minorul urmează fi suspus unei expertize psihiatrice, urmând ca în funţie de rezultatul ei să se dispună şi o măsură preventivă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *