Pizza la vatră, noul produs lansat de Old Place

pizza-old-place-botosaniPizzeria Old Place din Botoșani a lansat, de curând, un nou produs: pizza la vatră. Situată pe strada Cuza Voda, nr. 20, pe sensul unic de la Casa Sindicatelor spre Liceul „A. T. Laurian” Botoșani, pizzeria Old Pizza oferă clienților săi o gamă variată de pizza realizată după bucătăria tradițional italiană.

Suntem un restaurant și pizzerie pe bază de lemn, folosim tehnici vechi de secole ale bucătăriei din Napoli, pentru a vă servi cele mai bune experienţe şi feluri de mâncare din sudul Italiei. Atunci când gurmanzii doresc să mănânce italienesc, aroma de Sud este cea care sporește apetitul lor. OLD PLACE PIZZA este dedicat spiritului de pasiune, caldurii şi loialităţii din sudul Italiei, dar şi farmecului pur al orăşelului nostru”, se laudă proprietarii pizzeriei pe pagina lor de Facebook.
.
pizza-old-place-botosaniOferta casei constă în faptul că, la fiecare patru pizza comandate, cea de-a cincea pizza este oferită gratuit.
De asemenea, Old Place oferă clienților săi meniul zilei la alegere, din care nu lipsesc ciorbele sau preparatele calde la grătar.
Comenzile pot fi făcute la telefonul: 0741 941 941.

One thought on “Pizza la vatră, noul produs lansat de Old Place

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *