A fost stabilită cauza incendiului care a afectat un apartament de pe Mihail Kogălniceanu

incendiu-botosani-O femeie în vârstă de 56 de ani, din municipiul Botoşani, şi-a incendiat apartamentul situat la etajul IV al unui bloc de pe strada Aleea Mihail Kogălniceanu, după ce a verificat cu flacără etanşeitatea racordurilor unei butelii abia montate. Gazul acumulat în încăpere a aprins bunurile din bucătărie şi balcon.

În timpul manevrei, femeia a suferit arsuri pe faţă şi mâini, fiind transportată la spital de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Soţul proprietarei, care se afla în locuinţă în momentul producerii incidentului, a suferit un atac de panică, fiind asistat medical de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

like facebookInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a fost solicitat să intervină la ora 10.29. La faţa locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Botoşani, cu o autospecială cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţime, ambulanţa de terapie intensivă mobilă SMURD, precum şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. Până la sosirea pompierilor, cei doi locatari ai apartamentului, dar şi alţi 15 vecini, s-au autoevacuat.  Pompierii au constatat că ardeau  bunurile din bucătărie şi balcon, cu pericol de propagare a flăcărilor la întreaga locuinţă. Incendiul a fost stins în limitele găsite de salvatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *